kostrådgivning med kosten som verktyg

Bokadirekt nya ägare till Alpacha

Bokadirekt nya ägare till Alpacha, så nu är Bokadirekt fr o m 2022, ägare till Kalmar-baserade företaget Alpacha.

Bokadirekt är marknadsledande i Sverige för systemlösningar inom hälsa & skönhet. I koncernen finns redan hitta.se, Bokadirekt och Itsperfect.

Bokadirekt nya ägare till Alpacha

Bokadirekt nya ägare till Alpacha

Tillsammans kommer ”bolaget” nu ytterligare kunna säkra Sveriges ledande system inom skönhet och hälsa med funktioner som underlättar för ”bolaget”`s kunder samt ökar konkurrenskraften för dem att få nya kunder. Med uppköpet har man samlat Sveriges bästa kompetenser och erfarenheter inom systemlösningar för branscherna hälsa och skönhet i samma koncern. Tillsammans med våra kunder kommer vi fortsätta en fantastisk resa vidare.

Bokadirekt.se har mer än 3 miljoner unika besökare månatligen och är en väldigt uppskattad tjänst av Sveriges konsumenter, du som salongs-kund kommer få möjlighet till mer bokningar och nya konsumenter som kunder när tillgängliga tider dyker upp på Bokadirekt.se samt i Bokadirekt`s Iphone och Android appar, att vara med på Bokadirekt kostar inget extra för Alpacha-kunder.

Med de nya ägarna får ”bolaget”s kunder en förändring som gör att de kan öka antalet bokningar och få nya kunder genom att bli sökbara lättare, men med samma trygga supportpersonal som vanligt.

Bokadirekt på Ånäskliniken-040Massage

Kalmarbaserade företaget Alpacha

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

Läs nästa artikel

Boka tid på ÅNÄSKLINIKEN-040Massage

Ånäskliniken-040Massage i Bagaregården

Magfettet sitter som klistrat?

Crossfit på gott och ont?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *