Benlyft-Dips-Chinskombi GrandMaster PRO aktiverar alla dina magmuskler & överkroppsmuskler. GymPartners andra Chins -Träningsmaskiner & Träningsredskap. En stark bål är grunden i varje vältränad kropp oavsett om du bara tränar på gym eller om du sysslar med en prestationsidrott. Magträning är dock ibland svårt att utvecklas inom då vissa har svårt att få kontakt i magmuskulaturen under vanliga övningar så som sit ups. Istället för att känna en aktivering av magmusklerna så är det snarare nackmusklerna som gör ont. Å andra sidan finns många utövare som passerat det stadium där vanliga situps ger riktigt bra effekt då man är för stark i magmusklerna, men situps med vikter är lite knepigt att få en god känsla i.

Chins-Dips-station GrandMaster PRO 

Chins-Dips-station GrandMaster PRO är en oerhört smidig och lätthanterad Chins/dips-maskin med viktmagasin för justering av motvikt. GymPartners andra Chins -Träningsmaskiner & Träningsredskap.

Med denna träningsmaskin kan allt från ordentlig nybörjare till avancerad få ut det mesta av sin träning, då det väl tilltagna viktmagasinet tillåter justeringar i motvikt för alla grader av startstyrka och behov.

Benlyft-Dips-Chinskombi GrandMaster PRO aktiverar alla dina magmuskler & överkroppsmuskler. En stark bål är grunden i varje vältränad kropp

Chins-Dips-station GrandMaster PRO

Varumärke – GrandMaster

  •  123

  •  232

  •  105

  •  143

Chins-Dips-station GrandMaster PRO

Chins och dips är två av de absolut mest klassiska basövningarna på gymmet, men de är mycket tunga övningar och för en nybörjare tar det ofta ett tag innan man klarar en repetition, och ännu längre innan man kan ”pumpa” repetitioner.

Aktuella evenemang hos GymPartner & GymAuktioner 

Black Week 2022- Rea På Gymutrustning

Förhandsvisning Av Black Week – Erbjudande För Stamkunder

Alla bolag – Nyckeltal och Befattningar Allabolag

Sveriges Bolag På Allabolag.Se

GymPartner bolagspresentation på Alla bolag – Allabolag.se


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *