Köp begagnad träningsutrustning? Listan med begagnad gymutrustning ligger som en Sidkarta, bara ett knapp-tryck bort. Vill du se utrustningen på plats? Kontakta oss så ordnar vi det. Vi har också möjlighet att skicka bilder på den aktuella produkten. Välkommen in till oss! Personlig Träning På Ånäskliniken KOM I DITT LIVS BÄSTA FORM- Med hjälp av MARTIN KJELLSTRÖM Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage Ånäskliniken Fysioterapi Showroom Göteborg är godkänd exklusiv distributör av GymPartners nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning med inriktning på rehabcenters och fysioterapikliniker. Martin Maximus Börjesson är Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör.

Löpband i kommersiell kvalitet

GymPartner finns nu på AMAZON med våra Löpband i kommersiell kvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin ”MaXimus” som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.

Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals begagnade löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare. Besök gärna sidan och jag tar ödmjukt emot positiv och negativ konstruktiv kritik.

GymPartner finns nu på AMAZON med Löpband i kommersiell kvalitet

Spara mycket tid (tid = pengar) på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Löpband hemma kommer du att kunna träna kontinuerligt hela året runt.

När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar.

Löpband i kommersiell kvalitet

Även i hemmagym har begagnade löpband i hög gymkvalitet kommit att bli alltmer populärt i takt med att de är så mycket billigare än nya Löpband i samma varumärke.

GymPartners Löpband har i genomsnitt 60-70% lägre pris än det pris gymmet betalade för 3-4 år sedan.

Observera att varje begagnat Löpband i hög kvalitet som testas, servats av Servicetekniker innan försäljning  kan vi sälja med 6 månaders reservdelsgaranti.

Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet

Prova intervaller på Löpband 

Investera tryggt i begagnade löpband i kommersiell kvalitet

Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa Löpband då de är mycket bättre än nya Löpband, med klenare motor och konstruktion.

En annan viktig faktor är att Löpbandens tyngd ger en grymt bra stabilitet och hållbarhet med avsevärt längre livslängd.

Omgående avhämtning eller leverans från vår lagerbutik.

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

GymPartner finns nu på AMAZON. Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals begagnade löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner. På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare. Besök gärna sidan och jag tar ödmjukt emot positiv och negativ


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Löpband i kommersiell kvalitet”

  1. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

  2. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

  3. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

  4. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

  5. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

  6. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

  7. […] Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *