Köp begagnad träningsutrustning

Köp begagnad träningsutrustning? Listan med begagnad gymutrustning ligger som en Sidkarta, bara ett knapp-tryck bort. Vill du se utrustningen på plats? Kontakta oss så ordnar vi det. Vi har också möjlighet att skicka bilder på den aktuella produkten. Välkommen in till oss! Personlig Träning På Ånäskliniken KOM I DITT LIVS BÄSTA FORM- Med hjälp av MARTIN KJELLSTRÖM Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage Ånäskliniken Fysioterapi Showroom Göteborg är godkänd exklusiv distributör av GymPartners nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning med inriktning på rehabcenters och fysioterapikliniker. Martin Maximus Börjesson är Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör.

Köp begagnad träningsutrustning?

Listan med begagnad gymutrustning ligger som en Sidkarta, bara ett knapp-tryck bort.

Vill du se utrustningen på plats?
Kontakta oss så ordnar vi det. Vi har också möjlighet att skicka bilder på den aktuella produkten.

Välkommen in till oss!

Personlig Träning På Ånäskliniken
KOM I DITT LIVS BÄSTA FORM- Med hjälp av MARTIN KJELLSTRÖM
Idrottsmassage hos Ånäskliniken-040Massage

Ånäskliniken Fysioterapi Showroom Göteborg är godkänd exklusiv distributör av GymPartners nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning med inriktning på rehabcenters och fysioterapikliniker. Martin Maximus Börjesson är Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör.
GymPartner finns nu på AMAZON.
Våra Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin ”MaXimus” som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals begagnade löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.
På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare. Besök gärna sidan och jag tar ödmjukt emot positiv och negativ


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *