Skivstångsrodd - Barbell row Denna ryggövning är en av de mest effektiva assistansövningarna du kan göra för att öka din knäböj, bänkpress och marklyft. För att undvika ryggsmärtor, håll ländryggen neutral Låt det inte "kuta" - runda, annars kommer du att klämma på dina ryggradens diskar. Håll inte stången i luften mellan reps, annars kommer din rygg att tröttna och runda. Vila stången på golvet mellan reps. Ställ in nedre delen av ryggen neutral innan du tar skivstången nästa repsen. När du tränar Barbell Rows är det lätt att fuska. Du kan lyfta tyngre vikter genom att använda dina höfter. Men din övre rygg borde göra det mesta av jobbet. Om din bål reser sig för långt över horisontellt är vikten för tung. Sänk den för att arbeta mestadels med övre delen av ryggen, inte höfterna. Obs! Barbell Rows är inte marklyft.

Stångsrodd – Barbell row

Denna eminenta ryggövning Stångrodd – Barbell Row är en av de mest effektiva assistansövningarna du kan göra för att öka din knäböj, bänkpress och marklyft. För att undvika ryggsmärtor, håll ländryggen neutral,

Stångsrodd – Barbell row

  • Låt det inte ”kuta” – runda, annars kommer du att klämma på dina ryggradens diskar. Håll inte stången i luften mellan reps, annars kommer din rygg att tröttna och runda.
  • Vila stången på golvet mellan reps. Ställ in nedre delen av ryggen neutral innan du tar skivstången nästa repsen.
  • När du tränar Barbell Rows är det lätt att fuska.
  • Du kan lyfta tyngre vikter genom att använda dina höfter. Men din övre rygg borde göra det mesta av jobbet. Om din bål reser sig för långt över horisontellt är vikten för tung.
  • Sänk den för att arbeta mestadels med övre delen av ryggen, inte höfterna.
  • Obs! Barbell Rows är inte marklyft.

Denna eminenta ryggövning Stångrodd - Barbell Row är en av de mest effektiva assistansövningarna du kan göra för att öka din knäböj, bänkpress och marklyft. För att undvika ryggsmärtor, håll ländryggen neutral, Stångsrodd - Barbell row Låt det inte "kuta" - runda, annars kommer du att klämma på dina ryggradens diskar. Håll inte stången i luften mellan reps, annars kommer din rygg att tröttna och runda. Vila stången på golvet mellan reps. Ställ in nedre delen av ryggen neutral innan du tar skivstången nästa repsen. När du tränar Barbell Rows är det lätt att fuska. Du kan lyfta tyngre vikter genom att använda dina höfter. Men din övre rygg borde göra det mesta av jobbet. Om din bål reser sig för långt över horisontellt är vikten för tung. Sänk den för att arbeta mestadels med övre delen av ryggen, inte höfterna. Obs! Barbell Rows är inte marklyft.

Barbell row med Bodypumpset Reebok på Youtube 

Jag heter Martin Börjesson ”Maximus” och ”Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Mitt bästa tips till dig är att prova Les Mills On Demand när du köpt vårt Bodypumpset 

Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör,  Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader. ​Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

Längre ner i artikeln kommer jag att berätta om vad jag tycker att man ska använda BodyPump utrustningen till och hur man bör träna enligt mig. bodypump pass

Mitt bästa tips till dig är att prova Les Mills On Demand när du köpt vårt Bodypumpset 

Barbell row med Bodypumpset Reebok på Youtube  Jag heter Martin Börjesson "Maximus" och "Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym. Mitt bästa tips till dig är att prova Les Mills On Demand när du köpt vårt Bodypumpset  Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör,  Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader. ​Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting.. Längre ner i artikeln kommer jag att berätta om vad jag tycker att man ska använda BodyPump utrustningen till och hur man bör träna enligt mig. bodypump pass Mitt bästa tips till dig är att prova Les Mills On Demand när du köpt vårt Bodypumpset 

Behöver du finansiering av BodyPump för Stångsrodd – Barbell row?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Besök GymPartner Finance

Ny BodyPump-utrustning i kommersiell kvalitet och redskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra olika Bodypump eller Body Pump-set -utrustning i kommersiell kvalitet & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Stångsrodd med Les Mills Bodypump

https://youtu.be/kBWAon7ItDw

Läs nästa artikel

Kettlebells 1

Boka tid på ÅNÄSKLINIKEN-040Massage

Cardiokurs i Kettlebells-Girya Level 4

TNT-kurs i Kettlebells-Girya Level 5

IronMan-kurs-Kettlebells-Girya Level 6


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *