Armmaskiner-redskap i världsklass Dessa hjälper dig att träna biceps, triceps och underarmar till lägsta pris. Vi har kunskap om ergonomiska och främjande armmaskiner för att du ska nå dina mål med din styrketräning!

Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning

Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning. I Sverige säljs Technogym av Qicraft som är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningsutrustning och wellness-upplevelser. Våra globalt kända produkter är perfekta för både hem- och kommersiella gym . Vi strävar ständigt efter att skapa utrustning och tillbehör som inte bara är professionella och eleganta utan också anpassas enkelt till varje omgivande utrymme.

Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning

kommersiell gymutrustning

Technogyms erfarenhet gör att alla deras produkter är exceptionella både vad gäller funktionella och estetiska egenskaper. Det här är egenskaperna som har gjort det möjligt för oss att vara officiella leverantörer av träningscentra för de olympiska spelen och de paralympiska spelen i 8 upplagor. Med våra modulära kollektioner kan vi erbjuda den ultimata wellness-upplevelsen till våra kunder när som helst, var som helst, hemma, på gymmet, på kontoret eller på ett hotell.

Köp Löpband här hos Technogym Hemmagym – utrustning

Att träna hemma har aldrig varit så enkelt tack vare Technogyms breda utbud av träningsutrustning. Technogym har samarbetat med designers för att skapa föremål som är estetiskt vackra och som kommer att ge ett mervärde till alla utrymmen.
Technogyms gymutrustning har utvecklats för att vara så kompakt som möjligt, så att du kan träna hemma utan att ge avkall på utrymme.

Technogym erbjuder ett brett utbud av produkter som är perfekta för vardagliga träningsnivåer, från nybörjare till professionella idrottare. Dessa inkluderar löpband och motionscyklar som har ett integrerat system komplett med en personlig tränare och guide.

Litet gym för hemmet

Att skapa ditt hemmagym kommer att bli en dröm tack vare vår träningsutrustning för hemmabruk.
Vi har designat var och en av våra produkter för att ge dig en komplett träningsupplevelse på ett minimum av utrymme.

Älskar du också styrketräning och funktionell träning?

Välj mellan Technogyms mångsidiga Technogym-bänk eller Technogyms Unica. Den första bänken är utrustad med förvaringsutrymme för alla mindre tillbehör du behöver för ett komplett träningspass. Den andra är en multifunktionell station med elegant design byggd med de finaste materialen.

För konditionsträningsentusiaster har Technogym designat löpband för att ge dig en komplett träningsupplevelse.

De inbyggda träningsprogrammen guidar dig och hjälper dig att hålla reda på dina framsteg.

Technogyms motionscyklar är också idealiska för hemmaträning, och hjälper dig att hålla dig i form, gå ner i vikt och tona dina muskler. Dessa träningsmaskiner är bekväma, kompakta och transporteras lätt från ett rum till ett annat.

Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning tillbehör för hemmaträning

Technogyms fitness – tillbehör är de perfekta verktygen för att slutföra dina träningspass hemma.  Om du vill träna dina armar rekommenderar Technogym att du använder hantlar som kan användas för att träna på en mängd olika sätt och isolera varje armmuskel.

För starkare ben, prova Technogyms elastiska band. De kan utföra ett brett utbud av övningar tack vare deras olika motstånd. Gummibanden är också bra och viktiga för att träna axlar, bröst och armar. Många av Technogyms tillbehör finns i Technogyms bänk, som även kan användas som bas för dina övningar.

Kommersiell gymutrustning

Tack vare Technogyms tekniska lösningar inom  kommersiell gymutrustning, kommer ditt gym aldrig att bli detsamma. Varje utrustning tillåter enkel- eller gruppträning. Varje lösning kommer att utformas specifikt för att ge det bästa till din aktivitet, oavsett om det är ett gym, ett hälsocenter, ett hotell eller annat.

Köp Löpband här eller Technogyms professionella gymutrustning:

Skillrow:

En inomhus roddmaskin designad med idrottare. Helkroppspasset erbjuder en intensiv och kraftfull träning, som simulerar en extremt realistisk roddupplevelse.

Excite Live Bike:

Tack vare erfarenheten tillsammans med de bästa atleterna blir resultatet en professionell motionscykel med mjuk och tyst trampning.

Med professionell utrustning är det möjligt att berika och förbättra vilket fitness-center som helst.

Kunderna kommer att vara nöjda och kommer att se kvaliteten på utbildningsprodukter från första hand.

Gymgolv på Sommar rea 

Professionell gymutrustning för medicinska anläggningar

Redan från början har Technogyms uppdrag varit att designa träningsutrustning som kan användas i medicinska anläggningar.

Technogyms produkter har utvecklats för att ge betydande resultat med minsta möjliga negativa påverkan på kroppen. Att använda Technogyms utrustning kan underlätta patienternas läkningsprocess och bidra till att förebygga flera vanliga sjukdomar.

Technogyms uppkopplade lösningar kan hjälpa individer att träna utifrån sina personliga behov, från recept till fysisk träning samtidigt som de kontinuerligt övervakar deras framsteg.

ÅNÄSLINIKENS DOMÄNER TILL SALU 

GYMPARTNER ÄLSKAR TECHNOGYMS BEGAGNADE MOTIONSREDSKAP 

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN DIGITALA MARKNADSFÖRING? 

Besök GymDigital och GymReklam

Behöver du finansiering av Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning ?

Besök GymPartner Finance

Läs nästa artikel

Läs om vår träningsfilosofi 

Priser hos Maximus 

Vår vision 

Läs nästa artikel

Kettlebells 1

Ny & Begagnad Träningsutrustning


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning”

  1. […] Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning (5.7) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *