Styrketräning för löpare hos Ånäskliniken

Styrketräning för löpare och oavsett om du är ny på löpning eller om du har sprungit i flera år kan du dra nytta av styrketräning. Vissa löpartränare är tveksamma till att styrketräna eftersom de tror att det kommer att göra dem klumpiga och långsammare. Men styrketräning kan göra ditt löp-program effektivare och roligare. Styrketräning för löpare och fördelarna med styrketräning för löpare Även om du vill bli snabbare, starkare eller gå ner i vikt kan styrketräning hjälpa dig att nå dina mål. Här är några sätt som styrketräning kan förbättra ditt löpprogram. Ökad löpeffektivitet Om du någonsin har fått din form att falla samman när du blir trött mot slutet av ett långt lopp eller lopp, kan styrketräning hjälpa. Att stärka din core kan hjälpa dig att förbättra och bibehålla din löpform, vilket resulterar i högre löpeffektivitet. Detta är särskilt viktigt för de som tränar för en långdistanstävling som ett halv- eller helmaraton eftersom mindre effektivitetsförbättringar kan göra en enorm skillnad över alla dessa m Kettlebells - Level 3 "Fatburners club"

Styrketräning för löpare och oavsett om du är ny på löpning eller om du har sprungit i flera år kan du dra nytta av styrketräning. Vissa löpartränare är tveksamma till att styrketräna eftersom de tror att det kommer att göra dem klumpiga och långsammare. Men styrketräning kan göra ditt löp-program effektivare och roligare.

Styrketräning för löpare och fördelarna med styrketräning för löpare

Även om du vill bli snabbare, starkare eller gå ner i vikt kan styrketräning hjälpa dig att nå dina mål. Här är några sätt som styrketräning kan förbättra ditt löpprogram.

Ökad löpeffektivitet

Om du någonsin har fått din form att falla samman när du blir trött mot slutet av ett långt lopp eller lopp, kan styrketräning hjälpa.

Att stärka din core kan hjälpa dig att förbättra och bibehålla din löpform, vilket resulterar i högre löpeffektivitet.

Detta är särskilt viktigt för de som tränar för en långdistanstävling som ett halv- eller helmaraton eftersom mindre effektivitetsförbättringar kan göra en enorm skillnad över alla dessa m
TNT-kurs i Kettlebells-Girya Level 5

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *