• Hem

Fördelar med begagnad gymutrustning

Fördelar med begagnad gymutrustning hos Ånäskliniken, Köp och sälj Träningsredskap enkelt och hållbart på GymAuktioner. Stort utbud av begagnade och oanvända saker på Sveriges största gymauktioner & cirkulära marknadsplats för träningsutrustning.

Fördelar med begagnad gymutrustning

De ekonomiska fördelarna med begagnad gymutrustning

Det finns många fördelaktiga aspekter med att investera i begagnad träningsutrustning. Bra för både miljön och din ekonomi! Hållbarhet, på riktigt. När våra kunder investerar och uppdaterar sin gymutrustning byter vi in deras gamla produkter istället för att slänga och skrota gammal utrustning.

Utrustningen hämtas och levereras till vår verkstad och huvudlager i Mölndal. All träningsutrustning får en genomgång och service av vår dedikerade servicemekaniker som säkerställer kvalitet och ger ett korrekt underlag för prissättning till vår lista på begagnad gymutrustning.

De ekonomiska fördelarna med begagnad gymutrustning

Att köpa begagnat är smart och ett sätt att spara mycket pengar. Att köpa ny gymutrustning från premiumleverantörer som Life Fitness, Technogym, Bodybike-Indoor Cycling och GrandMaster Fitness är en större investering. Genom att välja att köpa begagnad utrustning är det möjligt att köpa hög kvalitet och samtidigt få pengarna att räcka längre.

Främst är det högkvalitativa varumärken som finns i begagnat-lagret. Den som redan haft Life Fitness. Precor, Technogym, Startrac, Cybex och Eleiko har ofta svårt att byta till något annat varumärke. Det är en stor kvalitetsskillnad i känsla på Life Fitness & Precors löpband och hållbarhet jämfört med andra i branschen.

En viktig sak att tänka på – utbudet är begränsat och det finns inga lager då det ju är begagnade produkter det gäller

Vi auktionerar, förmedlar, säljer gymutrustning & begagnade kompletta Gym. Gymleverantör av GymAuktioner med ny och begagnad träningsutrustning, samt att vi erbjuder ett stort utbud av begagnade träningsmaskiner och gymutrustning från de ledande varumärkena.

Kundernas frågor

begagnad gymutrustning skåne
begagnad träningsutrustning
trappmaskin begagnad
fitness brands begagnat
begagnade hantlar
begagnad gymutrustning eleiko

Köp begagnad träningsutrustning?

Listan med begagnad gymutrustning ligger som en Sidkarta, bara ett knapp-tryck bort.

Vill du se utrustningen på plats?

Kontakta oss så ordnar vi det. Vi har också möjlighet att skicka bilder på den aktuella produkten.

Välkommen in till oss!

Personlig Träning På Ånäskliniken