Martin Kjellström - KOM I DITT LIVS FORM

KOM I DITT LIVS FORM

KOM I DITT LIVS BÄSTA FORM- Med hjälp av MARTIN KJELLSTRÖM, tidigare känd från bland annat Mr Olympia, är en av Sveriges kanske mest meriterade personliga tränare. Oavsett om du vill köra en kort och intensiv period, eller om du har ett mer långsiktigt mål – så har Martin upplägget för dig.

KOM I DITT LIVS BÄSTA FORM

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Oavsett om du vill köra en kort och intensiv period, eller om du har ett mer långsiktigt mål – så har Martin upplägget för dig.

Med hjälp av Martins kunskap och erfarenhet kommer vi tillsammans se till att du får den hjälpen du behöver för att nå dina mål med både kost och träning. Utöver detta kommer Martin se till att du ändrar din inställning och sätter upp hälsosamma vanor som håller i längden. Nedan kan du se några av de sakerna som du kan förvänta dig om du väljer att starta din hälsoresa.

Träningsprogram

En individanpassad träningsplan med övningar, rek. reps/set-antal, intensitet och träningsfrekvens baserat på hur ofta du kan träna. Planen tar hänsyn till skador, sjukdomar och erfarenhet.

Kostprogram

En varierad och personlig kostplan. Planen baserar sig på maten du föredrar, ev. allergier samt hur mycket kalorier och protein, fett och kolhydrater du behöver för ditt mål.

PT-Online 

”Tack vare Martin är jag tillbaka i mitt livs form!”

Tillsammans såg vi till att Åsa fick tillbaka de hälsosamma rutinerna hon en gång hade. Med löpande uppdateringar gick hon ner 8kg på 10 veckor

Både kost- och träningsplan skräddarsydd för din kropp, ditt mål, din vardag och vad du föredrar. Under tiden besvarar jag dina frågor och ger dig feedback på teknik och utförande.

Från att stå och tävla på det största scenerna i bodybuilding, har jag och mitt team nu istället valt att fokusera på att hjälpa människor till en mer hälsosam livsstil.

Vi har sedan dess hjälpt tusentals klienter att uppnå mål som de aldrig trodde var möjliga, alla med sina egna förutsättningar och träningserfarenheter.

Ta del av deras recensioner och resultat nedan.

87% NÅR SINA MÅL INOM 16 VECKOR

Oavsett var du bor så står vårt team redo att hjälpa dig till att nå dina mål. Vi erbjuder PT-Online där vi tar fram personligt skräddarsydda kostscheman och träningsprogram för alla, oavsett hur din vardag ser ut. Tillsammans kommer vi sätta upp nya hälsosamma vanor som vår dig att presentera bättre både privat och i arbetslivet, all via en app – helt online.

Vårt mål är inte enbart att få våra aklienter till synliga reslutat på kortast tid, utan vi vill se till att vi ger den kunskapen som behövs för att du som kund självmant ska vilja ändra din livsstil.

Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage

Vill du köpa Motionsredskap i ÖSTRA GÖTEBORG?

BOOTCAMP BY CIA GÖTEBORG drivs av en rastlös själ med brinnande engagemang

Populäraste artiklar just nu: 

Benmaskin Adduktor-Insida lårmaskin CLFitness – GymPartner

Lawab Bygg & Entreprenad AB köpte 4st … – GymPartner

GymPartner Sweden på G.M.B

Gummiband-Powerbands GrandMaster – GymPartner

Lårcurl Sittande VR3 Cybex – GymPartner

Gymgolv Easy Tiles GrandMaster – GymPartner

Bröstpress Chestpress Plateload David | GymPartner

Pec-deck Bröstmaskin GrandMaster Black – GymPartner

Nya Löpband Life-Fitness T5-Go – GymPartner

Spinningsko Supreme XLC Danmark | GymPartner

Ribbstolsscen-fällbarscen-ribban-rantzows 4 st | GymPartner

Technogym Crosstrainer REA | GymPartner

Sittande Benspark Nordic-Gym – GymPartner

Kalmar – GymPartner

Abduction-Utsida lår Element Line – GymPartner

KRONOFOGDEN på GymAuktioner Sverige – GymPartner

Gymgolv 1000x1000x15 mm – GymPartner

Boxningssäck Hängande GrandMaster 56kg – GymPartner

Concept Roddmaskin ingår i Trippell Cardiopaket – GymPartner

Pec-dec Bröstmuskelmaskin Technogym – GymPartner

Kombinera din Skivstångsträning med en Träningsbänk i hög gymkvalitet

​Köp begagnad Träningsbänk i hög gymkvalitet från GymPartner som har en av Nordens största lagerbutiker inom hemmaträning med nya och begagnade Träningsbänkar.

Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex.​

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Skivstänger och vikter i kommersiell kvalitet & andra Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

KOM I DITT LIVS FORM martin Martin Kjellström - KOM I DITT LIVS FORM


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”KOM I DITT LIVS FORM”

  1. […] när du vet konkret vad en pt-online kan hjälpa dig med gällande dina träningsmål är det dags att ta nästa steg och anlita […]

  2. Profilbild för Mikael
    Mikael

    Hej jag har presic gjort 16weekof hellså nu skulle jag vilja ha ett skräddarsytt träningsprogram där jag kan fortsätta att vara i toppform jag gillar super sett och har kört det lite innan jag gjorde16week så kan du hjälpa mig mvh Mikael..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *