Prestationsutveckling med Rysk Spikmatta

Prestationsutveckling med Rysk Spikmatta och dess användningsområden och vad den behandlar. Den Ryska Spikmattan har funnits på den svenska marknaden i över 10 år och har massvis med nöjda kunder.

Presentationen skriven av Martin MaXimus

För att träna hos oss spelar det ingen roll hur tränad eller otränad du är/känner dig. I vår anläggning så pushar, stöttar och hjälper medlemmarna varandra.

Prestationsutveckling med Rysk Spikmatta

Rysk Spikmatta

  • Motverkar stress
  • Smärtlindring
  • Minskar Spänningsrelaterade besvär, så som huvudvärk
  • Motverkar Sömnlöshet
  • Ökar din prestationsförmåga och återhämtar dina muskler snabbare efter träningen

Den Ryska Spikmattan är den enda spikmatta på marknaden som är uppblåsbar! Tack vare denna unika funktion får du ett jämnt tryck längs med hela ryggen, även i svank och nacke.
Du får således en skräddarsydd spikmatta. Man justerar enkelt trycket mot ryggen genom att blåsa upp/inte blåsa upp mattan. Den Ryska Spikmattan bör ej förväxlas med billigare kopior, som dykt upp den senaste tiden.

Behandling med Rysk Spikmatta kan beskrivas som en intensiv akupunkturbehandling

Mattan är av väv/plast med tusentals taggar med några millimeters höjd. Du lägger dig med bar överkropp på rygg på mattan och kommer först att uppleva en relativt kraftfull smärta, beroende på din smärttröskel. Denna smärta börjar redan efter någon minut att klinga av för att övergå till behaglig och pulserande värme som bara ökar.

Du kommer förmodligen känna dig mer och mer skönt avslappnad, lugn och dåsig.
Bli inte förvånad om du somnar!

Du kan även använda den Ryska Spikmattan på händer, fötter, armar, mage, säte eller var du känner du har behov för.

Den Ryska Spikmattan används med fördel i början av en massagebehandling för att få riktigt spända muskler att slappna av extra mycket.

Du kan även boka en separat spikmatte-behandling på ca 15 minuter. Om du önskar så kan du välja att under behandlingen få skalp/ansiktsmassage, eller kanske massage på armar och händer.
Eller så lämnar jag dig ifred för en liten stund.

Personligen ger jag den ryska spikmattan högsta betyg!

Rysk Spikmatta 2

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

Läs om vår träningsfilosofi 

Priser hos Maximus 

Vår vision 

Läs nästa artikel

Kettlebells 1

Boka tid på ÅNÄSKLINIKEN-040Massage

Köksrenovering i Göteborg

KOM I DITT LIVS BÄSTA FORM